Προϊόντα για θέρμις sa (4)

WPC 80 Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

WPC 80 Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

WPC 80 Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος
Συμπυκνωμένο Πρωτεΐνη Σόγιας VEGACON® 70, Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας, Πρωτεΐνη Σόγιας

Συμπυκνωμένο Πρωτεΐνη Σόγιας VEGACON® 70, Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας, Πρωτεΐνη Σόγιας

Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης. Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη. Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
ISO 9001

ISO 9001

Τεχνικές μεταφράσεις και όλα γύρω από την τεκμηρίωση, πιστοποιημένα κατά ISO 9001 και EN 15038 Η τεκμηρίωσή σας δεν είναι μόνο καλά φυλαγμένη και αποστέλλεται στους πελάτες σας. Μεταφράζουμε επίσης σε όλες τις γλώσσες, πιστοποιημένα σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και EN 15038.
Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών. Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.